• Diverse Attracties

Rodeo Slowdeo

De Rodeo Slowdeo is een leuke activiteit. Onze trage waterschildpad zal er alles aan proberen te doen om het je moeilijke te maken om te blijven zitten. De Rodeo Slowdeo draait van links naar rechts en gaat ook nog op en neer.
Deze is dan ook nog in snelheid op te voeren. Probeer hier maar eens op te blijven zitten zonder vast te houden. Ook deze Rodeo Slowdeo heeft een gezekerde groep nodig van 220 volt en 16 ampère. De ruimte die je nodig hebt is 5 x 5 meter een ruimere omgeving is leuker voor de toeschouwers. Deze Rodeo Slowdeo is geschikt voor jong en oud.

Rodeo snowboard

De Rodeosnowboard is een leuke activiteit voor een apereski avond of een ander evenement. De Rodeosnowboard draait van links naar rechts en gaat ook nog op en neer. Deze is dan ook nog in snelheid op te voeren.
Probeer hier maar eens op te blijven staan. Ook deze Rodeosnowboard heeft een gezekerde groep nodig van 220 volt en 16 ampère. De ruimte die je nodig hebt is 5 x 5 meter een ruimere omgeving is leuker voor de toeschouwers.
Deze Rodeosnowboard is geschikt voor jong en oud.

Rodeosurfboard

De rodeosurfboard is een leuke activiteit voor een Beach party of een ander evenement. De Rodeosurfboard kantelt van links naar rechts en gaat ook nog op en neer. Deze is dan ook nog in snelheid op te voeren. Probeer hier maar eens op te blijven staan. Ook deze Rodeosurfboard heeft een gezekerde groep nodig van 220 volt en 16 ampère. De ruimte die je nodig hebt is 5 x 5 meter een ruimere omgeving is leuker voor de toeschouwers. De Rodeosurfboard is geschikt voor jong en oud.

Rodeohoed

De Rodeohoed is een leuke activiteit voor een Western party of een ander evenement.
De Rodeohoed draait van links naar rechts en gaat ook nog op en neer.
Deze is dan ook nog in snelheid op te voeren.
Probeer hier maar eens op te blijven staan.
Ook deze Rodeosnowboard heeft een gezekerde groep nodig van 220 volt en 16 ampère.
De ruimte die je nodig hebt is 5 x 5 meter een ruimere omgeving is leuker voor de toeschouwers.
De Rodeohoed is geschikt voor jong en oud.