• Diverse Attracties

Piraten Bungee Run

Houd je wel van een uitdaging? Dan is de Piraten Bungee Run echt een te gek spel voor jou. Het bestaat uit twee aparte banen. Het is de bedoeling om verder te komen dan je tegenstander door zo snel mogelijk naar voren te rennen en een blokje neer te leggen. Het werkt dus als volgt: je bindt jezelf vast aan het elastiek. Daarna ren je zo hard mogelijk naar het einde van de baan en je probeert zo ver mogelijk te komen en daar leg je een blokje. Maar door de spanning van het elastiek wordt dit een stuk lastiger en wilt het de hele tijd terugschieten. Degene die het verst is gekomen heeft de wedstrijd gewonnen.

Over de eigenschappen van de Bungee Run: het is een opgeblazen speelkussen. Met de bijgeleverde elektrische ventilator is het speelkussen eenvoudig op te pompen. Stekker in het stopcontact en hij is binnen een minuut opgeblazen.

Afmeting: 10,0 x 4,0 x 3,0 m

Rodeo Slowdeo

De Rodeo Slowdeo is een leuke activiteit. Onze trage waterschildpad zal er alles aan proberen te doen om het je moeilijke te maken om te blijven zitten. De Rodeo Slowdeo draait van links naar rechts en gaat ook nog op en neer.
Deze is dan ook nog in snelheid op te voeren. Probeer hier maar eens op te blijven zitten zonder vast te houden. Ook deze Rodeo Slowdeo heeft een gezekerde groep nodig van 220 volt en 16 ampère. De ruimte die je nodig hebt is 5 x 5 meter een ruimere omgeving is leuker voor de toeschouwers. Deze Rodeo Slowdeo is geschikt voor jong en oud.

Rodeo snowboard

De Rodeosnowboard is een leuke activiteit voor een apereski avond of een ander evenement. De Rodeosnowboard draait van links naar rechts en gaat ook nog op en neer. Deze is dan ook nog in snelheid op te voeren.
Probeer hier maar eens op te blijven staan. Ook deze Rodeosnowboard heeft een gezekerde groep nodig van 220 volt en 16 ampère. De ruimte die je nodig hebt is 5 x 5 meter een ruimere omgeving is leuker voor de toeschouwers.
Deze Rodeosnowboard is geschikt voor jong en oud.

Rodeosurfboard

De rodeosurfboard is een leuke activiteit voor een Beach party of een ander evenement. De Rodeosurfboard kantelt van links naar rechts en gaat ook nog op en neer. Deze is dan ook nog in snelheid op te voeren. Probeer hier maar eens op te blijven staan. Ook deze Rodeosurfboard heeft een gezekerde groep nodig van 220 volt en 16 ampère. De ruimte die je nodig hebt is 5 x 5 meter een ruimere omgeving is leuker voor de toeschouwers. De Rodeosurfboard is geschikt voor jong en oud.

Rodeohoed

De Rodeohoed is een leuke activiteit voor een Western party of een ander evenement.
De Rodeohoed draait van links naar rechts en gaat ook nog op en neer.
Deze is dan ook nog in snelheid op te voeren.
Probeer hier maar eens op te blijven staan.
Ook deze Rodeosnowboard heeft een gezekerde groep nodig van 220 volt en 16 ampère.
De ruimte die je nodig hebt is 5 x 5 meter een ruimere omgeving is leuker voor de toeschouwers.
De Rodeohoed is geschikt voor jong en oud.